Eigen Jurist Polis ZZP

Als Zelfstandige Zonder Personeel runt u het hele bedrijf alleen. Het is uw bedrijf en u bepaalt de koers. Maar wat als er een keer iets mis gaat? Stel dat een belangrijke afnemer niet betaalt, een leverancier niet levert of de overheid dwarsligt. Met Anker Rechtsbijstand bent u verzekerd van goede en daadkrachtige rechtshulp.

Rechtshulp van uw eigen jurist

De speciale rechtsbijstandverzekering voor ZZP’ers kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. U krijgt uw eigen jurist toegewezen die door u rechtstreeks te benaderen is.

Rechtsbijstand die past bij uw branche

Onze rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers is afgestemd op de branche waarin u werkt, zodat de dekking uitstekend past bij de risico's.  In de branche dienstverlening gelden immers andere risico’s dan in de branches detailhandel of bouw. Daarmee is de behoefte aan juridische bijstand ook verschillend. Bij de rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers  hanteren wij de volgende branches:

  • Dienstverlening
  • Detailhandel
  • Bouw

Keuze voor een eigen risico

Naast de afstemming per branche kan voor elke ondernemer gelden dat zij het risico in meer of mindere mate zelf willen dragen. Daarom kunt u bij Anker kiezen uit drie eigen risico's: €0, €250 of €500

Belangrijke voordelen de Eigen Jurist Polis ZZP zijn:

  • uw motorrijtuig is standaard meeverzekerd, óók bij privégebruik
  • motorrijtuigen van uw partner zijn meeverzekerd
  • stagiaires zijn verzekerd
  • altijd recht op juridisch advies

Voordelig uw particuliere rechtsbijstanddekking meeverzekeren

In combinatie met de zakelijke rechtsbijstand kunt u voordeling uw particuliere dekking meeverzekeren. U ontvangt 15% korting op de premie voor de particuliere dekking als u deze in combinatie met uw zakelijke rechtsbijstand sluit. Zo bent u als ondernemer en als particulier verzekerd van goede en voordelige rechtsbijstand.

 
 
 

Postadres

Anker Verzekeringen n.v.
Postbus 8002 
9702 KA Groningen 
KvK nr. 02078166
AFM regnr. 12000661

Volg ons op

Telefoon

+31 50 520 97 92

E-mail

rechtsbijstand@anker.nl 

Routebeschrijving

Route via Google Maps

Login
Mijn Anker

Enter your username and password here in order to log in on the website: