Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers

Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers

Deelname aan het verkeer is helaas niet zonder risico’s. Als voetganger, fietser of bestuurder van een motorrijtuig kunt u betrokken raken bij een ongeval. Extra vervelend wordt het als u geen overeenstemming met de tegenpartij bereikt over de aansprakelijkheid. Wij nemen u die zorg uit handen. Met deze rechtsbijstandverzekering zijn u en uw gezin verzekerd van hulp bij juridische problemen ontstaan door deelname aan het verkeer. Onze juridisch specialisten staan u bij in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Deze verzekering biedt ook dekking bij onenigheid over een reparatie of aankoop van een motorrijtuig .

Uw voordelen

√  Uw eigen juridisch specialist √  Eenmalig juridisch advies bij een niet gedekte zaak √  Rechtshulp van betrokken, deskundige en ervaren specialisten √  Rechtstreeks en persoonlijk contact √  Dekking voor het hele gezin √  Verzekerd voor elke vorm van deelname aan het verkeer √  Ook bij onenigheid over reparatie of aankoop van een motorrijtuig √  Geen eigen risico
8,2

Onze klanten geven een 8,2 voor de behandeling van hun zaak

Dit cijfer is het gemiddelde resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd van oktober 2019 t/m december 2019.

Bent u al langer verzekerd bij Anker Rechtsbijstand? Dan kan een andere versie van de verzekeringsafspraken gelden. Het versienummer staat op uw polisblad.  Eerdere versies vindt u onder downloads.

Contact Anker Rechtsbijstand

© Anker Rechtsbijstand 2020