Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers

Eigen Jurist Polis Verkeersdeelnemers

Deelname aan het verkeer is helaas niet zonder risico’s. Als voetganger, fietser of bestuurder van een motorrijtuig kunt u betrokken raken bij een ongeval. Extra vervelend wordt het als u geen overeenstemming met de tegenpartij bereikt over de aansprakelijkheid. Wij nemen u die zorg uit handen. Met deze rechtsbijstandverzekering zijn u en uw gezin verzekerd van hulp bij juridische problemen ontstaan door deelname aan het verkeer. Onze juridisch specialisten staan u bij in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Deze verzekering biedt ook dekking bij onenigheid over een reparatie of aankoop van een motorrijtuig .

Uw voordelen

√  Uw eigen juridisch specialist √  Eenmalig juridisch advies bij een niet gedekte zaak √  Rechtshulp van betrokken, deskundige en ervaren specialisten √  Rechtstreeks en persoonlijk contact √  Dekking voor het hele gezin √  Verzekerd voor elke vorm van deelname aan het verkeer √  Ook bij onenigheid over reparatie of aankoop van een motorrijtuig √  Geen eigen risico
8,1

Onze klanten geven een 8,1 voor de behandeling van hun zaak

Dit cijfer is het gemiddelde resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd van juli 2019 tm september 2019.

Bent u al langer verzekerd bij Anker Rechtsbijstand? Dan kan een andere versie van de verzekeringsafspraken gelden. Het versienummer staat op uw polisblad.  Eerdere versies vindt u onder downloads.

Contact Anker Rechtsbijstand

© Anker Rechtsbijstand 2020