Eigen Jurist Optimaal

Eigen Jurist Optimaal

Hoe goed weet u de weg in de jungle van wetten en regels? En heeft u de tijd, de zin en de energie om uit te zoeken wat uw rechten en plichten zijn? Een juridisch probleem is al vervelend genoeg zonder al die extra beslommeringen. De juridisch specialisten van Anker bieden uitkomst. Zij zijn ervaren, deskundig en toegankelijk en staan u persoonlijk bij. Met de Eigen Jurist Optimaal bent u en uw gezin verzekerd van hulp bij een juridisch probleem. Een geruststellende gedachte!

Stel uw rechtsbijstandverzekering samen
De Eigen Jurist Optimaal heeft een basisdekking met de Module Consument & Wonen. Daarnaast stelt u zelf uw rechtsbijstandverzekering samen met de volgende modules:

  • Module Verkeer
  • Module Inkomen
  • Module Fiscaal & Vermogen
  • Module Eigendom & Verhuur onroerende zaken

Anker uurtarief
Heeft u als particuliere klant de ‘Fiscaal & Vermogen’ module afgesloten? Dan geldt hiervoor het volgende; Op deze module zijn de interne en externe kosten, inclusief btw, tot maximaal € 10.000,- per conflict verzekerd. Conflicten over belastingrecht, vermogensbeheer en een tweede woning in de Europese Unie zijn vaak complex. We kunnen de behandeling van de in deze module verzekerde conflicten daarom uitbesteden aan een hierin gespecialiseerde rechtshulpverlener. Wij rekenen hiervoor een vast bedrag per uur, ongeacht het daadwerkelijke uurtarief dat deze rechtshulpverlener in rekening brengt (dat vaak aanzienlijk hoger zal zijn). Wij rekenen ook een vast bedrag per uur voor de door ons zelf gemaakte uren. Het gehanteerd tarief is €100,- per uur.

Let op; er gelden andere afspraken indien er sprake van procesvertegenwoordiging is.

Kijk voor de volledige informatie in de module ‘Fiscaal & Vermogen’ van de verzekeringsafspraken.

Uw voordelen

√  U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren √  Rechtstreekse bereikbaarheid √  Het hele gezin verzekerd
8,2

Onze klanten geven een 8,2 voor de behandeling van hun zaak

Dit cijfer is het gemiddelde resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd van oktober 2019 t/m december 2019.

Contact Anker Rechtsbijstand

© Anker Rechtsbijstand 2020