Werken bij

Werken bij Anker Rechtsbijstand

Werken bij Anker Rechtsbijstand betekent werken bij een toegankelijke, mensgerichte en betrokken verzekeraar. Wij vragen meer dan alleen (juridische) kennis. Communicatieve vaardigheden zijn van groot belang. Maar ook je schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, klantgerichtheid, inlevingsvermogen en overtuigingskracht zijn belangrijke kwaliteiten. Die vaardigheden en kwaliteiten komen goed van pas in je klantcontact met de verzekerde die een rechtsbijstandverzekering heeft of een samenwerkingspartner. Je komt te werken in een groeiend bedrijf waar je samenwerkt met professionals in een prettige en open werksfeer. Een bedrijf waar jij je verder kunt ontwikkelen.

Onze bedrijfscultuur
Onze bedrijfscultuur is een combinatie van mens- en resultaatgerichtheid, met nadruk op mensgerichtheid. Dit is terug te vinden in onze missie en visie en komt ook duidelijk tot uiting binnen ons dagelijks werk met collega’s, onze klanten en samenwerkingspartners. Een open bedrijfscultuur zorgt ervoor dat de betrokkenheid van de professionals behouden blijft, er een positief werkklimaat is en dat bedrijfsresultaten groeien. Het is belangrijk dat iedereen zich écht onderdeel voelt van die cultuur. Dat kan alleen wanneer het bedrijf dezelfde waarden erkent als de professionals die erin werken.

Respectvolle communicatie, sterke waarden en leiders die zich committeren aan de ontwikkeling en zelfsturing van professionals helpen Anker Rechtsbijstand koers te houden!

Word jij onze nieuwe collega?
Wil je meer weten over werken bij Anker Rechtsbijstand of solliciteren op een vacature? Kijk dan op onze corporate website.

© Anker Rechtsbijstand 2020