Intermediair

In tijden als deze neemt de behoefte aan goede juridische dienstverlening weer toe. Voor u als intermediair is het dus zaak de juiste rechtsbijstandverzekeringen te kunnen bieden. Gaat u voor Anker, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit en service. Met onze uitvoeringsinstantie Anker Rechtshulp kunnen uw klanten altijd rekenen op professionele juridische hulp door een eigen jurist.

Hoe maakt Anker uw merk sterk?

Altijd rechtshulp

Bij Anker hebben uw klanten altijd toegang tot rechtshulp. Zelfs als een geschil niet is gedekt, kan Anker hulp bieden.

Uitgebreide dekking, geen eigen risico

De verzekeringen van Anker kennen een uitgebreide dekking voor de meest voorkomende zaken, zodat u en uw klant niet voor verrassingen komen te staan. Standaard geldt er geen eigen risico voor onze rechtsbijstandverzekeringen.

Maatwerk

Anker is specialist voor rechtsbijstand in een aantal specifieke markten. De ervaring die hiermee is opgebouwd, kunnen wij snel vertalen naar maatwerk oplossingen voor andere branches. Heeft u een vraag vanuit een specifieke doelgroep of branche, dan denken wij graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. Zo bent u in staat om ook voor specifieke groepen een maatwerk dekking te bieden, afgestemd op hun wensen en behoeften.

Hoge klanttevredenheid

Anker hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar verzekerden. Daarom meten wij ook structureel de klanttevredenheid. Het afgelopen jaar was de gemiddelde score een 8,1. Een mooi resultaat, hoewel wij natuurlijk blijven inzetten op een nog betere score.

Intermediairmaatschappij

Anker vindt het belangrijk dat particulieren en ondernemers goed worden geadviseerd.  Dit is een taak bij uitstek voor u als adviseur. U kent uw klanten en bent bekend met hun specifieke situatie. Niet voor niets werken wij samen met ruim 200 intermediairs in het land.

Samen sterk

Onze samenwerking met het intermediair is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Formeel worden de kaders bepaald door een samenwerkingsovereenkomst en actuele wet- en regelgeving.  Dit samen leidt tot een duurzame relatie.

Ondersteuning bij marketing en communicatie

Anker beschikt over uitgebreide documentatie en informatie die u kunt inzetten voor marketingacties en het genereren van nieuwe business. Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij snel schakelen en u assisteren met vlotte verkoopbrieven, actieformulieren en meer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel naar 050 520 9792.

 
 
 

Postadres

Anker Verzekeringen n.v.
Postbus 8002 
9702 KA Groningen 
KvK nr. 02078166
AFM regnr. 12000661

Volg ons op

Telefoon

+31 50 520 97 92

E-mail

rechtsbijstand@anker.nl 

Routebeschrijving

Route via Google Maps

Login
Mijn Anker

Enter your username and password here in order to log in on the website: