Volmachtbedrijf

Anker hecht veel waarde aan de samenwerking met volmachten. Het is een belangrijk distributiekanaal dat zich kenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit op het gebied van specifieke doelgroepen en maatwerkproducten. Ook wanneer u als volmachtbedrijf een pakket onder eigen label in de markt wilt zetten, werken wij daar graag aan mee.

Samenwerkende volmachtbedrijven

De volgende gevolmachtigde agenten hebben al een rechtsbijstand volmacht van Anker:

Hoe kunnen wij elkaar versterken?

Samenwerking op basis van vertrouwen

Vertrouwen in elkaar is de basis voor een samenwerking in volmacht. De formele kaders worden bepaald door concrete afspraken in de samenwerkingsovereenkomst en wet- en regelgeving. Als partners in business kunnen we samen werken aan en sparren over:

  • nieuwe business
  • productinnovaties
  • ontwikkelingen in de rechtsbijstand

Volmachtbeheer

Uw primaire aanspreekpunt zijn de accountmanagers en medewerkers van onze afdeling Volmacht. Zij houden zich bezig met het operationele en administratieve beheer van de volmachten.

Kennisborging

Een continu aandachtspunt in de samenwerking met onze volmachten is het verder uitbouwen en verhogen van het kwaliteitsniveau van de samenwerking. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door regelmatige afstemming en kennisoverdracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier of bel naar 050 520 9792.

 
 
 

Postadres

Anker Verzekeringen n.v.
Postbus 8002 
9702 KA Groningen 
KvK nr. 02078166
AFM regnr. 12000661

Volg ons op

Telefoon

+31 50 520 97 92

E-mail

rechtsbijstand@anker.nl 

Routebeschrijving

Route via Google Maps

Login
Mijn Anker

Enter your username and password here in order to log in on the website: