Thema's

Social media en ontslag

Uit recente uitspraken door de rechtsbank blijkt dat het plaatsen van berichten die schadelijk, belastend of kwetsend zijn voor de onderneming, de werkgever of een collega, reden kunnen zijn om een medewerker te ontslaan.

Lees meer

Vrije advocaatkeuze

De verzekerde heeft bij het starten van elke gerechtelijke procedure het recht om in samenspraak met Anker de zaak door een advocaat te laten behandelen. 

In de meeste gevallen kunnen de juristen van Anker uw belangen prima blijven behartigen, ook in een gerechtelijke procedure. Sterker nog; daar heeft u juist voordeel bij. De juristen van Anker kennen uw zaak door en door. Ze hebben ruime praktijkervaring.

Lees meer

Registratie voor uitzendbureaus

Als een uitlener van personeel moet u er voor zorgen dat u als zodanig staat geregistreerd bij het Handelsregister. Leent u arbeidskracht in, controleer dan zorgvuldig of de organisatie waarvan u personeel inleent voldoet aan de registratieverplichting.

Lees meer

Collectieve claim van SMCO

Wij adviseren om niet deel te nemen aan de Stichting Meldpunt Collectief Onrecht. We vergoeden ook niet het inleggeld. We leggen u graag uit waarom niet.

Lees meer

Verandering Arbeidsrecht

Met ingang van 1 januari 2015 gelden er nieuwe regels in het arbeidsrecht en is er een nieuwe wet in werking gesteld: de Wet werk en zekerheid. Benieuwd wat deze wijzigingen voor u betekenen?

Lees meer

 
 
 

Postadres

Anker Verzekeringen n.v.
Postbus 8002 
9702 KA Groningen 
KvK nr. 02078166
AFM regnr. 12000661

Volg ons op

Telefoon

+31 50 520 97 92

E-mail

rechtsbijstand@anker.nl 

Routebeschrijving

Route via Google Maps

Login
Mijn Anker

Enter your username and password here in order to log in on the website: