Geen keuzetoetsen maar direct mijn jurist aan de lijn die mij helpt. Daar kan ik wat mee!

Eigen Jurist Polis ZZP

Wat als een belangrijke afnemer niet betaalt, een leverancier niet levert of er onenigheid ontstaat over de uitvoering van een overeenkomst? Met de ZZP rechtsbijstandverzekering van Anker Rechtsbijstand kunt u de focus houden op uw werk en richten wij ons op het oplossen van uw juridische problemen.

Verzekeringsdocumenten

Bent u al langer verzekerd bij Anker Rechtsbijstand? Dan kan een andere versie van de verzekeringsafspraken gelden. Het versienummer staat op uw polisblad.  Eerdere versies vindt u onder downloads.

Uw voordelen

√  Eenmalig juridisch advies bij een niet gedekte zaak √  Uitgebreide rechtsbijstandverzekering √  Rechtshulp van betrokken en deskundige specialisten √  Rechtstreeks en persoonlijk contact √  Privégebruik motorrijtuig is meeverzekerd √  Motorrijtuig van uw levenspartner is meeverzekerd √  Keuze in eigen risico √  Voordelig uw particuliere rechtsbijstand meeverzekeren

Klantwaardering

8,2

Onze klanten geven een 8,2 voor de behandeling van hun zaak

Dit cijfer is het gemiddelde resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd van oktober 2019 t/m december 2019.

Onze assurantiepartners

Hieronder vindt u een selectie van de gevolmachtigde assurantiepartners en verzekeraars waar Anker Rechtsbijstand mee samenwerkt. Wilt u een Anker Rechtsbijstandverzekering? Neem dan contact op met een van de onderstaande partners.

Contact Anker Rechtsbijstand

© Anker Rechtsbijstand 2020